Gevelisolatie

GevelisolatieWat kan Geluidconsult voor u doen in dit werkgebied

Wij kunnen berekeningen maken en advies geven over de geluidisolatie van vloeren, gevels, wanden. We werken hier volgens de genormaliseerde rekenmethoden en genormaliseerde praktijkrichtlijnen.

Door jarenlange ervaring hebben we inmiddels een goed inzicht in de praktische problematiek en een scala aan oplossingen achter de hand. Wij kunnen de bestaande geluidisolatie meten volgens de meetnormen, beoordelen en advies geven over verbeteringen.

Geluidconsult heeft een uitgekiende meetmethode ontwikkeld die met het minst aantal werkuren een meetresultaat kan produceren van de vereiste nauwkeurigheid. Daarnaast zijn we in staat met bepaalde meettechnieken om gebreken op te sporen en te analyseren.

Wij kunnen u adviseren over de aanpak van geluidklachten. Hoewel wij geen juristen in dienst hebben, of pretenderen rechtskundige te zijn, heeft het bureau inmiddels een flinke dosis kennis in huis van de verschillende juridische kaders omtrent het onderwerp geluidisolatie van woningen en burenlawaai.